logo_spilKULTURHUS de Spil

Op 10 april 2010 is het Kulturhus in Fleringen met een groots feest geopend! Sindsdien wordt er door velen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Met ca. 100 vrijwilligers wordt gezorgd voor Kantine diensten, binnen en buitenonderhoud.

KANTINE KULTURHUS

Kantine vrijwilligers gezocht
De kantine is op werkdagen geopend van 20.30 tot 23.30uur. In het weekend zijn er wisselende tijden, afhankelijk van toernooien en wedstrijden die in de sportzaal gehouden worden.
De kantine commissie zorgt voor de planning en inkoop en catering bij grotere evenementen. Heb je interesse om deel uit te maken van de commissie of wil je een kantinedienst voor je rekening nemen? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie >>

VERGADEREN?

Op zoek naar vergaderruimte in regio Tubbergen? In ons Kulturhus hebben we mogelijkheden voor het huren van vergaderruimte tot groepen van ca. 25 mensen. Catering in de vorm van koffie/thee en lunch behoort tot de mogelijkheden.
meer informatie >>

SPORTZAAL

De Sportzaal is sinds 5 oktober 2009 in gebruik. Heeft u interesse om de zaal of een zaaldeel te huren voor een seizoen, wedstrijd, of voor incidenteel gebruik?
Kijk dan hier voor meer informatie >>

Kulturhus de Spil is mogelijk gemaakt door de inwoners van Fleringen en met dank aan:

Stuur ons een bericht

Wij zijn nu niet online. Maar je kunt ons wel een bericht sturen.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search